Competitie spelen

Als je mee wilt meedoen in een competitie van de KNLTB, moet je je ruim van tevoren als team opgeven bij de VCL van de vereniging. Informatie hierover staat op de ClubApp van TV Overhout. De richtlijnen hiervoor zijn dat de inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie voor eind december binnen moeten zijn en de inschrijvingen voor de wintercompetitie moeten eind augustus binnen zijn. Voor data en andere vragen kun je een mail sturen.

Om namens onze vereniging deel te nemen aan een KNLTB competitie moet je minimaal twee weken lid zijn. Aan deelname zijn per team kosten verbonden.

Zodra de inschrijvingen van de competities openstaan wordt er een bericht verstuurd aan alle leden van de T.V. Overhout. Zo ben je altijd op de hoogte.

Sinds 2016 doet T.V. Overhout ook mee met Tenniskids. Hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Meer weten?

KNLTB

Bekijk de competitie indeling op MijnKNLTB.nl of in de KNLTB ClubApp. Heb je deze app nog niet? Download deze dan in de Appstore of Playstore.

De poule indelingen en wedstrijden zijn HIER te vinden.

Laddercompetitie

TV Overhout heeft een handige manier om met je mobiel of computer te ‘connecten’ met andere leden. Kijk wie wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe. Doe ook mee met de Overhout laddercompetitie en speel elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau!

Toss

Ben je lid van TV Overhout maar ken je nog niet zoveel andere leden?
Of wil je wedstrijdervaring opdoen? Kom dan zeker meedoen met de toss!

Elke maandag vanaf 19:00 uur

Gedurende het hele jaar m.u.v. de toernooiweken (week 12 en 34).
Zowel voor beginners als voor gevorderden.

laddercompetitie

toss_overhout