Padel bij Racketclub Overhout

Padel speel je met een padelracket dat geheel van kunststof is. De padelballen zijn ook anders dan tennisballen. Een padelbal heeft een lagere atmosferische druk per cm2 dan een tennisbal. Kort gezegd betekent dit dat een padelbal over het algemeen minder snelheid heeft dan een tennisbal in een vergelijkbare situatie.

Heb je nog geen padelracket en ballen? Geen probleem!
Bij ons aan de bar kan je een padelracket huren voor € 5,- per keer. Ballen zijn gratis te leen bij huur van een padelracket.
Ook kan je bij ons padelballen kopen.

Lidmaatschap bij Racketclub Overhout

Als lid bij Padel Club Overhout kan je je baan reserveren via de KNLTB ClubApp.
In de Appstore of Play Store vind je deze app onder KNLTB ClubApp (oranje icoon met logo van KNLTB).
Als je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt, kun je met de “wachtwoord vergeten functie” een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kun je met dit wachtwoord en je bonds- of clublidnummer inloggen.

Met deze app blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze Padel vereniging. Zo kan je onder andere een maatje zoeken om mee te padellen, uitslagen en standen van de competitie bekijken en via de app een padelbaan reserveren voor leden.

Padelbaan 1 en 2 zijn nu de vaste banen voor de Padel Club tussen 9.00-17.00 uur in de daluren. In de piekuren is ook baan 3 een vaste baan voor de Padel Club. Deze kunnen overdag gebruikt worden door leerlingen van middelbare scholen uit de regio. Dit zal altijd zichtbaar zijn in de ClubApp.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Half januari stappen wij over naar een ander systeem (Baanreserveren.nl). Hierover ontvangen alle leden spoedig meer informatie.

Baan reserveren

Nu reserveren

Padel competitie

Meer informatie

Tarieven baanhuur

Bekijk tarieven

Padel lessen

Meer informatie